torsdag 24 juli 2014

Lofotenresa - Reine och Flakstad

Vi lämnade Å och började åka norrut igen för att beta av hela Lofoten i lugnare takt. Först hamnade vi i Reine, som vi stannat till i även dagen innan, men nu tog vi oss mer tid att beskåda den pittoreska lilla byn som ligger sagolikt vackert inbäddad mellan bergen. Sen fortsatte vi en liten bit norrut och sökte efter någon plats att stanna för natten. Vi hittade Skagen camping, som drivs av svenskar. Mycket fin camping. Perfekt service och superfint läge, rekommenderas starkt! Vi trivdes så bra att vi stannade två nätter. Den här dagen i Reine var första dagen med den "medelhavsvärme" som sedan höll i sig hela resan.












Skagen camping vid Flakstad








Den här bilden är tagen kl. 23.07. Vi satt uppe och drack vin och tittade på utsikten till över kl. 01 (jag i bara shorts och t-shirt) båda nätterna på Skagen camping, liksom alla grannar på campingen, ingen ville gå och lägga sig!











Den finaste camping jag kan tänka mig!

2 kommentarer:

Hege sa...

Dere har hatt en fin fin tur, nydelige bilder. Ser på Tv at Sverige har stor skogbrann nå, skummelt er det.

PJHiller sa...

Tack Hege! Ja, det var en underbar resa. Norge och inte minst Lofoten är otroligt vackert och det var en bonus att få uppleva det i så vackert väder. Men jag håller med dig, det är något konstigt med klimatet...